Home » Álláskeresés, ajánlatok

Álláskeresés, ajánlatok

Bizonyára már sokunkkal megesett, hogy munkanélkülivé vált, akár önhibáján kívüli okokból, és nehézkes volt az elhelyezkedés. Az utóbbi években talán csak romlott a helyzet, sok mindenki külföldön vagy más városokban próbál szerencsét, messze családjától barátaitól, nem könnyű helyzet egyikőjüknek se.

Szeretnék pár álláskereső oldalt ajánlani, evvel segítve a munkát keresőket.

Már nagyon sok álláskereső oldal van így is ezen a lapon, de kitudja ki hol találja meg a számára megfelelő munkát, és egy kicsit evvel talán segítek is az álláskeresőknek. Ajánlanák több vidéki nagyvárost, mindegyik városban számtalan sok munkalehetőség akad, csak téged vár, hogy megtaláld.

  • Debrecen mint tudjuk az ország második legnagyobb városa, hasonlóan sok lehetőség található itt is mint a fővárosunkban. Közlekedés szempontjából a város kiváló adottságokkal rendelkezik, még nemzetközi repülőtérrel is rendelkezik. Debreceni állásokat itt találod!
  • Győr egy fejlődő nagyváros, az autópályának köszönhetően sok nagyobb cég is ezt a város választotta telephelyéül. Emellett szép város, ahol a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca is itt folynak össze, remek hajózási lehetőségeket kínálva. Győri állásokat itt találod!
  • Miskolc szintén egy nagyváros korábban iparáról vált híressé. A bükk hegység oldalán fekvő város immár turistacsalogató, így a kultúra és a turizmusé a fő szerep. Miskolci állásokat itt találod!
  • Pécs városát már ki ne ismerné a Zsolnay-porcelánról, vagy a sok műemlékről, sokunk már biztos volt itt nyaralni, vagy átutazóban már biztos. Munkahelyek tekintetében is sok lehetőség található, ebben a szép városban. Pécsi állásokat itt találod!
  • Szeged talán egy kicsit más mint többi nagyváros. Sok a fiatal és a szórakozóhely, hiszen a Szegedi Tudományegyetem már a város névjegyévé vált. E mellett szintén turizmus és a kultúra tölti be a város meghatározó szerepét. Szegedi állásokat itt találod!
  • Kecskemét is egy nagyváros bár nem akkora mint az előbb említetek, viszont kitűnő adottságokkal rendelkezik, a fővároshoz autópályán mindössze 45-50 percnyire található, főként élelmiszer, de autóipari gyárak, multicégek is találhatóak a város ipartelepein. Sok munkahelyet teremtve ezzel. Kecskeméti állásokat itt találod!

Sok sikert kíván a szerkesztő!

  Copyright ©2009 LG mobilok, All rights reserved.