Home » 3 Megapixel, Bluetooth, Érintőképernyős

KP500

Utoljára Módosítva: 2010. december 6. 11 hozzászólás

KP500

3 inches érintőképernyős mobiltelefon

Az LG új, érintőképernyős telefonja, a KP500 azoknak készült, akik a magas minőségű, könnyen kezelhető és pénztárcakímélő, teljes érintőképernyős mobiltelefonra vágynak.
A széles méretaránynak köszönhetően nagyobbá, mozgalmasabbá válnak a képek. Néhány érintéssel, húzással és görgetéssel számos különböző tartalomhoz hozzáférhet.
Az LG KP500 rendkívül felhasználóbarát érintőképernyős technológiájának köszönhetően a készülék életre kel az érintésedre!

Automatikus kijelző elforgatás

Az automatikus kijelzőelforgatás az LG által is alkalmazott intelligens mobiltelefonos funkció. Oldal irányba fordítva az LG KP500 mobiltelefont (képnézegetés, internet böngészés vagy üzenetküldéskor) a mozgásérzékelők segítségével automatikusan horizontális nézetre vált. Fényképezőgép módban széles tájképeket és panorámaszerű képeket készíthet. Üzenetküldési módban a képernyőn megjelenő QWERTY billentyűzettel készíthet játszi könnyedséggel szöveges üzenetet.

Testre szabható Widget-ek

Az LG KP500 mobiltelefon widget*-einek köszönhetően a felhasználók saját, testreszabott mobilkörnyezetet alakíthatnak ki készülékük érintésvezérelt kezelőfelületén, hasznos mini-alkalmazásokkal (időjárás, naptár, zenelejátszó, fényképgaléria stb.) testre szabhatja a mobiltelefon kezelőfelületét.
(*olyan ikonok, amelyek előre meghatározott alkalmazások gyors elérését teszik lehetővé)

Kézírás és érintőceruza

Az LG KP500 mobiltelefon vázába rejtett érintőceruzával egyebek mellet kézírásos üzeneteket készíthet és küldhet, kézírás-felismerővel adott betűtípusúvá alakíthatja a kézírást, valamint fényképeket szerkeszthet.

M-Toy játékok

Az LG KP500 mobiltelefon M-Toy játékai cseppet sem hasonlítanak a többi mobiltelefonon található egydimenziós játékokhoz. Az M-Toy a kézmozdulataira reagáló beépített mozgásérzékelő alapján egyedülálló és lebilincselő mobiltelefonos szórakozásban részesíti. Az LG KP500 mobil forgatásával, mozgatásával és pörgetésével játszhat jobbnál jobb játékokat (pl. horgászós és darts játékokat), közben különleges látványban, hangokban és mozgásban gyönyörködhet.

Tulajdonságok:

 • Súly: 89 gramm
 • Méretek : 106,5 x 55,4 x 11,9 mm
 • Frekvenciasávok: 850/900/1800/1900 MHz
 • Akkumulátor: 900 mAh, Li-Ion
 • Készenléti idő: 350 óra
 • Beszélgetési idő: 3,5 óra
 • Kijelző: 240 x 400 pixel, 3″
 • Fényképező: 3,x Mpx, (2048 x 1536)
 • Videolejátszó: H.263, H.264, MPEG4
 • Belső memória: 50 MB
 • Memória bővíthetősége: microSD 8GB
 • Bluetooth
 • FM-rádió
 • Mozgásérzékelő

Tags: , ,

11 hozzászólás

 1. Németfoci on: 24 április 2011 at 02:39

  Egyik haverom nemrég vett egy ilyen telot. Ő megvan vele elégedve.
  Nekem személy szerint nem annyira jön be a telo.

 2. admin on: 27 április 2011 at 22:37

  Van benne valami paint szerű rajzprogramocska én avval szórakoztam 1x. De különösebben jót vagy rosszat nem tudok elmondani róla. Öcsémnek megvolt vagy fél évig.

 3. JuhászI on: 17 július 2011 at 14:26

  Én a mai naptó csak rosszat tudok róla írni. 1 éve használom a telefont 2. telefonként. A kalibrációja valamilyen oknál fogva elment. A kalibráló programot elindítom, de nem lehet kalibrálni, mert a kereszt körüli mezőnél nagyobb az eltérés. A középső keresztre még rá tudok kattintani kb 1 centivel feljebb, de a felső értelmezési tartománya már kívül van az érzékelési körön. Csináltam már hard resetet kóddal, billentyűzettel, szoftvert is frissítettem a legújabbra, de a kalibrációt semmi sem állítja vissza alap értelmezésre. Amikor teszt üzemmódban elindítom a Tuouch Screen Test-et, a bal felső koordináta 1;97 jobb felső 238;95 az alsók jók. Amikor ezt megírtam a supportnak, azt a választ kaptam, hogy vigyem be Nagykanizsáról egy budapesti szervizbe. A készülék kártyafüggetlen, így egyik szolgáltató sem foglalkozik vele. Most azon gondolkodom, hogy eldobjam, vagy mit csináljak. Szóval ennyi az LG terméktámogatása. A szoftver hibás, mert nem engedi kalibrálni a telefont, de információt nem adnak arról, hogy egyáltalán van-e lehetőség rá, hajlandók-e a szoftvert módosítani.

 4. admin on: 17 július 2011 at 15:01

  Szia, sajnálom, hogy így jártál. Én még eddig nem tapasztaltam ilyent, illetve nem hallottam róla, hogy bárkinek is lett volna ehhez hasonló gondja.
  Ha van a környéketeken, használt mobilos vidd el neki.
  2 lehetőséged van:
  1. vagy eladod neki a telót és nem mondod, hogy hibás és hátha nem veszi észre, de ha észre is veszi lehet még megveszi attól.
  2. vagy megmondod neki hogy hibás és nézesse már meg, általában az ilyen mobilosoknak szokott leni olyan ismerősük aki ért hozzá, vagy legalábbis aki használt mobilost én ismerek neki van, csak ez sajna Békéscsabán.

 5. MrTubakka on: 12 november 2011 at 09:08

  Sziasztok! 🙂
  2éve használom, kapott szegény sok mindent tőlem, de bírja a mai napig! Tökéletesen működik kisebb karcok vannak rajta, például még a gyári képernyő fólia van rajta, 4GB kártya van benne amit rendesen felismer és akadás mentesen kezel (szinte mindig tele van zenével)Negatívumnak lassan annyit írhatok (de ez használattól és azért 2éves), hogy az aksija zene hallgatás véget mán nem bír ki 1teljes napot sem, de amúgy még mindig bír 2-3napot használattól függően!
  Maradok márka hű, tehát az új telóm is LG lesz!
  Tóvábbi szépet és jót! H.Tibor 🙂

 6. Tünde on: 17 november 2011 at 11:44

  Én nekem már 1éve megvan, előtte a barátomé volt 1évig… nagyon meg vagyok vele elégedve, tökéletesen működik, semmi probléma nincs vele 🙂

 7. hőgye Tibor on: 8 január 2012 at 11:52

  Nekem több mint egy éve megvan, de biztos hogy még egy ilyet nem vennék. Mi Valentin napi kettes csomagban vettük meg a feleségemmel. Csak használat után jöttek elő a gondok, kiderült hogy nagyon lassú a szoftvere, rengeteget gondolkodik mielőtt reagál a nyomkodásra, ráadásul a fele alkalmazás amit gyárilag beletettek használhatatlan. egyedül a kamerája és a rádió ami említésre méltó, a többi része csapnivaló. Nincs benne WiFi és a flash-t(SWF) sem támogatja. Kár volt lecserélnem a régi SonyEriccson készülékemet erre a vacakra, az jóval régebbi volt de sokkal gyorsabb a kp500-tól.

 8. hőgye Tibor on: 8 január 2012 at 11:57

  Annyit elfelejtettem, hogy újonnan másfél napot nem bírt ki az akkumulátora, és zenehallgatás közben minden második számnál újraindult a készülék. Mikor visszavittem a boltba ahol vettük, egyszerűen nem foglalkoztak vele. Terméktámogatás meg nincs, nem frissítik a szoftverét.

 9. admin on: 8 január 2012 at 13:57

  Sajnálom, hogy így jártál 🙁 mindenesetre köszi a negatív véleményt is.
  Ha másfél éve már nálad van akkor, most Valentin napkor szerintem valami Androidosat válassz a hűséged meghosszabbítására, ott ügye mindig van új szoftver hozzá, és az Android Marketben fel tudsz rá tenni sok ingyenes hasznos programot, és nem csak számodra haszontalan alkalmazásokkal lesz tele a telefonod. A felső kategóriás telefonokban már nagyobb processzor is van és nem lesz lassú, akár 3-400 megás játékkal is játsszál rajta.
  Csak ugye akkor ne az akciós 5-10 ezer forintosat vedd meg 🙂

 10. Hőgye Tibor on: 8 január 2012 at 15:28

  Igen valószínűleg Androidosat fogok venni ha lesz rá lehetőségem.
  De mikor vettük az LGkp500-at a Valentin napi csomagban az sem volt annyira akciós, mert 48.000 forint volt a kettő készülék.
  Tiszta átverés volt mert azt írták, hogy vannak hozzá mozgás érzékelős játékok. Az biztos, hogy van benne 4 darab beépített játék, amelyek támogatják a giroszkópot Csakhogy: a mozgásérzékelős játékok SWF formátumúak, de ez a telefon nem támogatja az SWF formátumot. (csak ha házilag belebuherál a tulajdonos, de az kockázatos mert tönkremehet a készülék) Utólag nem lehet ilyeneket rátelepíteni, tehát egy nagy átverés volt az egész. Csak a képeket tudja forgatni a mozgásérzékelő.

 11. admin on: 8 január 2012 at 17:03

  Ez a KP500-as teló se nyerte meg szerintem a legjobb címet 🙂
  Az utolsó pár véleményből ítélve.

  Nekem is voltak rossz és jó telefonjaim is, de a Sony Ericsson mobilokkal megvoltam elégedve.
  Neked se kellett volna lehet akkor eltérni a jól bevált márkanévtől.
  Persze, így utólag, már könnyű okosnak lenni.

Írj Te is véleményt:


  Copyright ©2009 LG mobilok, All rights reserved.